Boa Constrictor bezoekt Burger King

Een Boa Constrictor komt af op de geur van dubbele whoppers en curly fries van de Burger King in Moline, Illinois. Klanten werden verrast door het bezoek van de zes meter lange slang.

Werknemers van het fast-food restaurant verwachtte iets kleins en wanneer klanten melden dat er een slang rondkruipt op het terrein. Wat ze vonden was een zes meter lange boa constrictor. Terwijl assistent manager Lexie Johnson contact opneemt met de autoriteiten, bleven een aantal medewerkers bezig de slang te temmen met een bezemsteel, om er voor te zorgen dat het niet weg gluipt. Johnson zei dat veel mensen stoppen om de enorme slang te fotograferen. We kregen een beetje verkeershinder omdat iedereen wilde stoppen om naar de slang te kijken, aldus Johnson.

De politie en een dierenvanger zijn ter plaatse gekomen om de slang te vangen. Ze zijn inmiddels op zoek naar een nieuw thuis voor het dier. Als de slang een eigenaar heeft, wordt deze persoon verzocht om contact op te nemen met de East Moline police department.

Geef een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *