Icebucket Challenge Fail Compilatie

De ALS Icebucket Challenge, duizenden mensen hebben er al aan meegedaan. Het idee is simpel, men neme een emmer met ijswater en laat deze boven je hoofd leeggieten. Dat lijkt heel eenvoudig, maar uit deze video blijkt dat het toch best lastig kan zijn om de inhoud van een emmer te gooien, in plaats van de emmer zelf inclusief inhoud. En dat kan best pijnlijk zijn helemaal als je een regenton gebruikt in plaats van een emmer.

Ice bucket challenge fails

Deze video is een compilatie van de ergste Icebucket challenge fails. Het filmpje is twee weken geleden geüpload op youtube, en is nu al meer dan twee miljoen keer bekeken. Goed voor 10 minuten vermaak.

massa icebucket challenge

De Icebucket Challenge is bedoelt om donaties en aandacht te krijgen voor ALS patiënten. ALS staat voor Amyotrofe Laterale Sclerose en is een neurologische ziekte waarbij de motorische zenuwcellen afsterven waardoor krachtverlies en verlamming ontstaat. In augustus is er ruim $79,9 miljoen gedoneerd aan de ALS Association. De Nederlandse stichting ontving 51.000 donaties sinds het begin van de rage in juli, en dat leverde in totaal één miljoen euro op.

ice bucket challenge texas

Geef een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *