Belgische talkshow presentator ontslagen

17 jaar geleden presenteerde Erik Hartman de populaire talkshow Boomerang, een programma dat voor de nodige opschudding zorgde.

Boomerang was het eerste programma op de Belgische televisie waarin open en bloot over verdriet en emoties werd gesproken. Het was een programma dat controversies teweeg bracht. Het was een live programma en het werd dus met argus ogen gevolgd. Tijdens een aflevering over medische blunders liep het behoorlijk fout…

Een gast in de talkshow moest naar het ziekenhuis voor een eenvoudige behandeling, maar werd slachtoffer van een verstrooide assistent. Zodra hij zijn verhaal wilt vertellen begint de presentator te grinniken. Hij verontschuldigt zich, en de gast vervolgt een piepstemmetje dat hij last had van een keelontsteking, wat waarschijnlijk met zijn amandelen te maken had. De operatie die volgde liep uit op een medische blunder waardoor hij sindsdien met een zeer hoog stemgeluid praat. De presentator doet zichtbaar veel moeite om zijn lach in te houden maar je ziet al aan zijn gezicht dat hij het niet gaat houden.

“Valere was mismeesterd aan zijn stembanden. En toen hij mij aansprak, ja daar kwam zo’n gek geluid uit, ik moest zo ontzettend lachen, maar ik wist natuurlijk dat ik hier echt niet mag lachen. Dus ik probeerde mijn lach in te houden maar hoe meer ik me concentreerde op de ernst, hoe meer ik voelde van; dit hou ik niet meer uit.”

Verderop in de live uitzending barst de presentator los van het lachen en valt hij bijna brullend van zijn stoel. Erik Hartman werd op staande voet ontslagen.

8 Reacties

Geef een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *